• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

“Sorunlar AK Belediyecilikle çözülür”

 “Sorunlar AK Belediyecilikle çözülür”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, vatandaşların davet ettiği Ölüdeniz’de sevgi ve coşkuyla karşılandı. Yaşadığı mahallenin halkı, Yılmaz’ı bağrına bastı. Grand Üçel Hotel’de yoğun bir kalabalığa seslenen Yılmaz, bölge sorunlar

TAKSİCİLER VE DOLMUŞÇULAR DERTLİ

Konuşmasına ulaşımda yaşanan sorunlara değinerek başlayan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Taksici ve dolmuşçu arkadaşlarımızla görüştüm. Sorunlarını anlattılar. Hepsi oldukça dertli… ‘Kılık kıyafetten tutun da aynaya kadar her şeyimizle uğraşıyorlar’ dediler. Büyükşehir ve ulaşım daire başkanlığının gelişine sevinmiştik. Sonrasında birçok değişim yaşandı. Herkese belli bir marka minibüs aldırdılar. Arkadaşlarımız bu minibüslerin Ölüdeniz rampasında yetersiz olduğunu dile getirdiler. Bu araçların testini asker emeklisi daire başkanı yaptı. Bu ülkenin ülkede mühendis yok mu? AK Belediyecilik ile bu sorunları çözeceğiz. Bu konuyu büyükşehir meclisinde çözemezsek, Cumhurbaşkanımıza ileteceğim” dedi.

 

GENÇLER SPOR VE SANATA YÖNLENDİRİLECEK

Gençleri spor ve sanata yönlendirecek çalışmalar yapılacağını kaydeden Yılmaz, “Gençlerimiz, bizlerin geleceği. Onların spor ve sanata yönelmesi için çalışmalarımız olacak. Mahalle ligleri kurarak, her branştan yetenekli çocuklarımız ilgili spor kulüplerine katılacak. Sanata ilgi duyan gençlerimiz için kurslar açılacak. Gençlerimizin geleceğe güvenle bakması ve hazırlanması için AK Parti’ye geçtim” dedi.

 

“OY VEREN VERMEYEN HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Konuşmasını sürdüren Yılmaz, “Kimseyi üzmek, kırmak derdinde değilim. Önümüzde yerel seçimler var. Bu süreçte ağzımdan bir tane yanlış kelime çıkarsa ben geri alacağım. Bir belediye çalışanının ekmeğine zeval getirmeyeceğiz. Oy veren de vermeyen de, belediyede saygıyla karşılanacak ve uğurlanacak. Oktay Sidekli’nin yaptıklarına teşekkür ediyorum. Ölüdeniz’in ilk belediye başkanıdır. 10 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptı. Hamit Yılmaz ve Mehmet Tokgöz ile Ölüdeniz’de rakip olduk. Şimdi ikisi de yanımda. Biz bu güzellikleri Ölüdeniz’de hep yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“FETHİYE’YE BİR LİDER GEREKİYORMUŞ”

“Kazandığımız belediyeleri Cumhurbaşkanımıza armağan edeceğiz” diyen Yılmaz, “Fethiye’ye gerçekten bir lider gerekiyormuş. Sizin başınızı öne eğdirmeyeceğim. Herkesi kucaklayacağız. Fethiye’ye saygı ve sevgi geldi. Amacımız üretime dönmek. Bunun tek öncüsü de belediyedir. Tersaneciler beni davet etti. Sorunlarını devlete iletmemi istediler. Karagözler’de denizimiz mecburen talaş ve kimyasala maruz kalıyor. Atatürk’ün gözleri gibi masmavi denimizi yüzülebilir hale getireceğiz. Belediye vergilerini en alt limitten alacağız. AK Parti’nin adayı belli olduğu zaman, özel bir şahsın hafriyat ve temel kazımı yaptığı yere zabıta gelemeyecek. 20 yıldır Faralya, Göcek ve Kayaköy’ün imar sorunları çözülemedi. AK Belediyecilik ile her bölgenin imar planı sorununu çözeceğiz. Bazıları oturduğu koltuktan güç alır, ben oturduğum koltuğa güç vereceğim. Bir günde işyeri açma ruhsatı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141