SMMMO’nun Dayanışma Buluşması Marmaris’te Yapıldı

SMMMO’nun Dayanışma Buluşması Marmaris’te Yapıldı
Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), meslek mensuplarını ve protokolü bir araya getiren Dayanışma Gecesini Marmaris’te düzenledi.

Premier Nergis Beach Hotel’de gerçekleştirilen organizasyon, Muğla’nın çeşitli ilçelerinden gelen davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

img-20251214-wa0003.jpg

Program, Muğla SMMMO Başkanı Halil İbrahim Sağuş’un konuşmasıyla başladı. Sağuş, meslek örgütlerinin güçlenmesinde birlik ve dayanışmanın önemli bir rol oynadığını belirterek, geceye katılım sağlayan konuklara teşekkür etti.

img-20251214-wa0000.jpg

Gecede söz alan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ise, Muğla’nın farklı ilçelerinden Marmaris’e gelen davetlileri selamladı. Bu tür organizasyonların Marmaris’te yapılmasının anlamlı olduğunu ifade eden Ünlü, organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

img-20251214-wa0001.jpg

Dayanışma gecesine CHP Marmaris İlçe Başkanı Pelin Özbozdağ da katıldı. Programda ayrıca TÜRMOB Genel Başkan Danışmanı, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı yetkilileri, SGK İl ve İlçe Müdürleri, Vergi Dairesi Müdürleri, SMMM oda başkanları, oda yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda serbest muhasebeci mali müşavir hazır bulundu.

img-20251214-wa0002.jpg

Konuşmaların ardından düzenlenen ödül ve plaket takdim töreni ile mesleğe katkı sunan isimler onurlandırıldı. Resmi bölümün tamamlanmasının ardından müzik eşliğinde başlayan eğlence, katılımcıların keyifli anlar yaşamasına sahne oldu. Dayanışma gecesi, geç saatlere kadar sürdü.

img-20251214-wa0004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.