Zeki Sezer, Anadolu Başkaldırmış

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, "Anadolu Başkaldırmış. 'Erdoğan'dan da Bıktım Onu Ayakta Tutan AKP'lileşen Baykal'ı da Aşmak İstiyorum' Diyor." Dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, "Anadolu Başkaldırmış. 'Erdoğan'dan da Bıktım Onu Ayakta Tutan AKP'lileşen Baykal'ı da Aşmak İstiyorum' Diyor." Dedi.



Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, "Anadolu başkaldırmış. 'Erdoğan'dan da bıktım onu ayakta tutan AKP'lileşen Baykal'ı da aşmak istiyorum' diyor." dedi.
Seçim çalışmaları ve partisinin belediye başkan adaylarını tanıtmak için Bolu'ya gelen Sezer, Eski Nikâh Salonu'nda vatandaşlara hitap etti. Sezer, birilerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan karşısında CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın var olduğunu, seçenek bu demeye çalıştığını kaydetti. Sezer, şöyle devam etti: "Millette diyor ki, 'seçenek Baykal'sa ben almayım orada kalsın.' Boşuna uğraşıyorlar. Ne Baykal'ı ne de Erdoğan'ı ayakta tutabilirler, tutabilecekler."


Mitingleri eleştiren Sezer, şunları söyledi: "Birileri özel uçakla birileri devletin uçaklarıyla bulutların üzerinden giderek belli illerde o illere yakın uzak illerdeki partilileri de toplayarak mitingler yapıyorlar. Milletle ilişkileri bundan ibaret. Oysa biz adım adım, ilçe ilçe, belde belde Türkiye'yi dolaşıyoruz. İl il Türkiye'yi dolaşıyoruz. Köy köy Türkiye'yi dolaşıyoruz."

Sezer, basında yer alamamaktan da şikâyetçi olarak şöyle konuştu: "Şimdi gene göstermeyecekler bizi. Olsun nereye kadar? Güneş balçıkla nereye kadar sıvanabilir. Bir yere kadar. Anadolu başkaldırmış. Erdoğan'dan da bıktım onu ayakta tutan AKP'lileşen Baykal'ı da aşmak istiyorum diyor millet, nereye kadar engelleyebilecekler."

Sezer, konuşmasının ardından Bolu merkez ve ilçe, belde belediye başkan adaylarını tanıttı. Sezer, Bolu'nun Mudurnu ilçesine geçti.

Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı