ZARURİ AÇIKLAMA

1996 yılında BAYRAK Gazetesi ile yayın hayatına başlayıp 2002 yılında ise günlük olarak yayına devam eden GÜNDEM Gazetesi ekonomik koşullar nedeni ile 2020 yılında resmi ilan gelirinden feragat ederek günlük yayınına son vererek haftalık olarak devam etme

1996 yılında BAYRAK Gazetesi ile yayın hayatına başlayıp 2002 yılında ise günlük olarak yayına devam eden GÜNDEM Gazetesi ekonomik koşullar nedeni ile 2020 yılında resmi ilan gelirinden feragat ederek günlük yayınına son vererek haftalık olarak devam etme kararı almıştır. 
Kimi art niyetli çevrelerce GÜNDEM SATILDI, GAZETE KAPANDI gibi mesnetsiz dedikodular üretilmekte, hiçbir üretkenliği olmayan kendi mevkutelerine bakmayıp Marmaris’in en etkin yayın organı olan GÜNDEM’i gıpta ile hedef aldıkları görülmektedir.
Ülkemizin de içinde bulunduğu bu zor günleri en kısa sürede atlatacağımıza inancımız tamdır. Aynı inançla yayın hayatını 18 yıl aralıksız sürdüren GÜNDEM, çok kıymetli okurlarımız ve takipçilerimizin desteği ile yayın hayatına haftalık olarak devam edeceğini KAMUOYUNA saygılarımızla duyururuz.
 
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ