Yunus Taşezen; Modellik ve oyunculukta bende varım dedi

Kariyerine yeni sayfa açtı!Özbekistan’da Taşkent şehrinde dünyaya gelen Yunus Taşezen, futbol, kick boks ile uğraşıp 1 sene de yüzme eğitimi alarak sürekli sporla ilgilenmektedir.

Şuan Antalya Alanya’ya hem çalışmaya hem de güzel bir yaşam kurmaya gelen oyuncu burada çocukluktan beri hayalini kurduğu oyunculuk için adım atarak Türkiye’nin en büyük modellik yarışması Best Model of Turkey’ye katılıp finale kaldı ve Best Akdeniz modeli ünvanına sahip oldu.

Oyunculuk ve modellik için eğitimlerine devam eden ve vücudunun zinde olması içinde 2 buçuk senedir programlı düzenli fitnes yapmaya devam eden oyuncu ayrıca babadan gelen bir kulak sesi yeteneği olduğunu belirterek şarkı söylemeyi de sevdiğini dile getiriyor.

Oyunculukta ve modellikte iddialı ve azimli olduğunu belirtip güzel projelerde yer almak istediğini söyleyen oyuncu bunun için çok çalıştığını dile getirerek ‘’ Oyunculuk ve modelliği çok seviyorum. Formda kalmak için sürekli spor yapıyorum. Hedeflerim var. Bunun için eğitimlerime devam ediyorum ve kendimi geliştiriyorum." diyerek sektörde şimdiden bende varım dedi.

ALPER ERGEZ PR

ÇEVRE DÜŞMANLARI YANGIN TABELASINI BİLE ORMANA ATMIŞ
BİLİM PARKI İÇİN KOMŞU İLÇELERDEN GELDİLER
Marmaris Belediyesi Spor Kulübü'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN GECE DENETİMİ
BÜYÜKELÇİ MORRİS’TEN ÜNLÜ’YE ZİYARET
Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Aras’a Ziyaret
Can dostlar İçin Acil Müdahale Aracı Yollarda
Başkan Aras; “Muğla Turizm Araştırma ve Strateji Geliştirme Platformu Kuruyoruz”
MUCİZE ÇOCUK YELDA BAŞARAN
Hakan Berk: Türkiye'nin Sanatçısı ve Siyasi Arenada Ses Getiren Şarkısı!