Yönetim isterse görevimi bırakırım

TFF 2.Lig 2. Grupta yıllardır mücadele eden Marmaris Belediyespor da, son dönemde ardı ardına alınan kötü sonuçlar Marmaris Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Çınar'ın istifa edeceği söylentilerine neden aldı.

Söylentilerin artması üzerine bir açıklama yapan Çınar, takımın başında olduğunu ve istifa etmesi gibi bir durumun söz konusu almadığını belirtti.


Bu söylentilere sert bir şekilde cevap veren Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar, takımın başında bulunmaya devam edeceğini belirterek, “Ancak yönetim isterse görevimi bırakırım. Kulüp çatısı altında bir aile gibiyiz. Ailenin reisi de yönetim. Yönetim beni istemediği takdirde görevi elbette bırakırım. Ama, takımın küme düşeceğini söyleyen birileri istiyor diye görevi bırakmam. Bir yere gitmiyorum buradayım. Futbolcularım aslanlar gibi mücadele ediyor, onlara güveniyor ve inanıyorum. Biz bu işin altından kalkacağız. Pazar günü Adanademirspor ile mücadele edeceğiz. Kırmızı kart cazalısı Ali Gitmiş dışında eksiğimiz yok. Oyuncularım çok hırslı onlara sonuna kadar güveniyorum” şeklinde konuştu

Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi