Yılmaz söyleşi programına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, davetli olarak Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesi tarafından düzenlenen söyleşi programına katıldı.

Fethiye’de özellikle yerel tohum ve organik tarım üzerine çalışmalar yapan CKD Fethiye Şubesi bunun yanında kültürel faaliyetlerini de sürdürüyor. Bu kapsamda bir program düzenleyen dernek yönetimi, Mustafa Kemal Atatürk’ün fikir birliği yaptığı edebiyatçı, siyasetçi ve düşünce adamlarının hayatını konu alan söyleşiler gerçekleştiriyor. Dernek merkezinde gerçekleşen etkinliğe yoğun bir katılım oldu.

 

Dr. Hüseyin Fikret Ünal’ın konuşmacı olduğu söyleşinin bu bölümünde Yusuf Akçura’nın hayatı ve fikirleri anlatıldı. Program hakkında açıklama yapan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesi yerel tohum ve organik tarım üzerine yoğun bir gayret gösteriyor. Bunun yanında kültürel faaliyetlerini de sürdürüyorlar. Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerinin anlatıldığı söyleşilere yoğun bir katılım oluyor. Dernek yöneticilerine ve konuşmacılara teşekkür ederim” dedi.

Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı