Yılın spor adamları

Bisiklet Federasyonu tarafından bu yıl 45'incisi düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Turu, 23 ülkeden toplam 160 sporcunun mücadelesine sahne olacak.

12 Nisan Pazar günü İstanbul'dan start verilen Turu'nun Bodrum- Marmaris Etabı 15 Nisan Çarşamba günü (Bugün) Marmaris'te noktalanacak. TRT ve Eurosport ekranlarından canlı olarak yayınlanan organizasyona Marmaris Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlerde renk katacak.

Ülke tanıtımı açısından son yılların en önemli organizasyonlarından biri olarak gösterilen Cumhurbaşkanlığı 45. Bisiklet Turu 12 Nisan Pazar günü start altı. Turu'nun Bodrum- Marmaris Etabı 15 Nisan Çarşamba günü Marmaris'te noktalanacak. TRT ve Eurosport ekranlarından canlı olarak yayınlanan organizasyon kapsamında Marmaris tanıtımının daha iyi yapılması için Marmaris Belediyesi tarafından bir dizi etkinlik düzenlenecek.

Bisikletçilerin geçeceği güzergahlar üzerinde kurulacak sahnelerde özel şovlar, müzik ve dans gösterileri düzenlenirken, Halk Plajı ve denizde de bazı özel gösteriler yapılacak. Düzenlenecek etkinlikler şöyle; Londra'da 2008 yılında yapılan Dünya Balon Şekil Verme Olimpiyatları'nda dünya şampiyonu olan Dündar Mercan'nın Atatürk Meydanı'nda kurulacak stantta yapacağı özel gösteri, Ressam Gaye Türkel tarafından organizasyona özel olarak yapılan temsili yağlıboya resmin sergilenmesi (Solaris İş Merkezi önü), Diasa Kavşağı, Atatürk Meydanı ve Orman İşletme Müdürlüğü önü Halk Plajında kurulacak sahnelerde dans gösterileri, ücretsiz su sporları, mini konserler, Marmaris Belediyesi önünde plaj voleybolu. Bu yıl 45.si düzenlenenen yaklaşık 160 sporcunun yarıştığı bu muhteşem organizasyonu canlı olarak izlemek için tüm halkımızı saat 14.00'dan sonra belirtilen noktalara bekliyoruz.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR