Yerel seçimlere doğru

AK Parti Yatağan seçim ofisinin açılışı yapıldı

Yatağan'da AK Parti seçim ofisi törenle açıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz, iktidarın gücünü Yatağan'a hizmet olarak taşımaya kararlı olduklarını söyledi. Toksöz, Yatağan'da ezber bozmaya geleceklerini, yapılamayanları yapacaklarını kaydetti.

Seçim ofislerinin 07.00-23.00 saatleri arasında vatandaşların hizmetinde olacağını ifade eden Toksöz, 31 Mart'ta değişime Yatağan'da başlayacaklarını belirtti.

Seçim ofisinin Yatağan'a hayırlı olmasını dileyen AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ise özelleştirme sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, "Sendikacılarla görüşen Başbakanımızın verdiği söz ve süreçle ilgili konuşmaları Yatağan'da tam olarak duyurulmadı, bazı kesimler bunu da istismar etti" dedi.

Yatağan ve Milas'taki işçilerin emek mücadeleleri üzerinden siyaset yaparak birilerinin prim yapmaya çalıştığını savunan Öztürk, şöyle konuştu:

"Buradaki sendikacı arkadaşlarımız, işçi kardeşlerimizin onuru için, gurur için ve ekmekleri için sayın Başbakanımızla bir saat görüştüler. Başbakanımız sendikacı arkadaşlarımıza işçi kardeşlerimizin yanında olduğunu söyledi, ama bu ses Yatağan'da tam olarak duyulmadı. Bazı istismarcılar bu konuşmaları dahi istismar etti."

Konuşmasında mevcut belediye başkanının Yatağan'a hizmet getirmediğini öne süren Öztürk, şunları söyledi:

"Yatağan'ın sorunlarını ancak biz çözebiliriz, iktidar partisinden başka bu sorunları kimse çözemez. Dün söylediğini bugün unutanlar Yatağan'ın sorunlarını çözemez. Biz sizin hizmetkarınız olmaya hazırız, Mustafa kardeşimizi belediye başkanı olarak getirdiğimiz gün, Ankara ile Yatağan arasında köprü kurup, ne gerekiyorsa en kısa sürede gereği fazlasıyla yapılacaktır."

Muhabir: Burak Alper Kuş
Yayınlayan: Güç Gönel

SCOOTER SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN YENİ GİRİŞİM
Başkan Aras; “Muğla Turizm Araştırma ve Strateji Geliştirme Platformu Kuruyoruz”
Aras, “İçme Suyu Sorunlarının Giderilmesi İçin Projelerimiz Hazır"
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı Fethiye Belediyesi'ne devredilmelidir"
OYUNCUSUZ AFİŞ ÇIKTI
MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA