Yerel seçime doğru

Uşak Valisi Erden: "Seçim sürecinin huzur ve güven içinde içerisinde geçmesi için tüm önlemleri aldık

Uşak'ta yerel seçimlerle ilgili güvenlik koordinasyon toplantısı yapıldı.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden başkanlı yapılan toplantıya Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Emniyet Müdürü Ogün Toprak, vali yardımcıları ve kaymakamlar katıldı.

Vali Erden toplantıda yaptığı konuşmada il genelinde seçim sürecinin huzur ve güven içinde geçmesi için tedbirlerin alındığını, halkın seçimlere katılım engelleyecek her hangi bir olumsuzluğa izin vermeyeceklerini kaydetti.

İl genelinde polis ve jandarma kuvvetlerinin tüm güvenlik önlemlerini alacağına bildiren Vali Erden, "Halkımızın içi rahat olsun. Dileğimiz halkımızın seçimlerini özgürce oy vermek suretiyle yapabilmesidir" dedi.

Yerel seçim sürecinde bu güne kadar il genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığına dikkati çeken Vali Erden, sürecin aynı şekilde devam etmesini temenni etti.

Muhabir: Soner Kılınç
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

MARMARİS’TE 19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI
GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti