Yeniden Balcı

Demokrat Parti (DP) Marmaris İlçe Teşkilatı başkanlığına Mustafa Balcı seçildi. Pineta Otel'de yapılan ve tek liste ile gidilen kongrede konuşan Mustafa Balcı,

Demokrat Parti (DP) Marmaris İlçe Teşkilatı başkanlığına Mustafa Balcı seçildi. Pineta Otel'de yapılan ve tek liste ile gidilen kongrede konuşan Mustafa Balcı, Marmaris'in geleceğini etkileyecek yerel seçimlerde söz sahibi olmak için kongreyi biran önce yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Kongrede konuşma yapan Demokrat Parti (DP) Başkanı Balcı, ''Başkanlık görevini bana verdikleri için onur duyuyorum. Kongreden önce Muğla merkez ve tüm tüm ilçelerini gezerek partili arkadaşlarımla tanışıp kaynaştık. Bu ziyaretlerde DP'nin Muğla genelinde dimdik ayakta olduğunu gördüm'' dedi.
Marmaris'te yerel yönetimlere talip olduklarını ifade eden Balcı, tüm partililere birlik çağrısında bulundu.
Mustafa Balcı'nın listesinde, Süleyman Yıldız, Oktay İstanbulluoğlu, Hasan Çelik, Sami Balta, Hüseyin Durmaz, Gökçen Ceylan, Yaşar Gökgöz, Şeref Karaarslan, Burak Yüce, İsmail Öncü, Ali Keskin, Mehmet Karaarslan, Mutlu Ayhan ve Orhan Türkel yer aldı.
Kongreye partililerin yanı sıra Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan, Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Şükrü Ayyıldız, Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, CHP İlçe Başkanı Halil Gökovalı, DSP İlçe Başkanı Halil İbrahim Elgin katıldı.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR