YELKENCİLERİ BAŞKAN ARAS KARŞILADI

İklim değişikliği, karbon ayak izi, orman yangınları ve deniz temizliğine dikkat çekmek amacıyla 22 Nisan tarihinde Artvin Hopa’dan yola çıkan üç yelken eğitmeni Bodrum’a ulaştı.

 

 

 

 

 

“Gelecek İçin Yelken Açıyoruz” projesi kapsamında yaklaşık 1300 mil yol kat ederek Bodrum’a ulaşan yellkencileri Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras çiçeklerle karşıladı.

Bu anlamlı yolculukları için yelkencilere teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Aras, “Bugün Bodrum’a ulaşarak yolculuklarının büyük bir kısmını tamamlayan eğitmenlerimizi burada karşıladık. Biz de bu yolculuklarında onların yanındayız. Bizim de Bodrum’da deniz temizliği, orman yangınlarıyla mücadele, karbon salınımı ve iklim kriziyle ilgili çalışmalarımız var. Böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldıkları için arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu farkındalık projelerinin de her zaman yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Bear Sailing Yelken Takımı, iklim krizine dikkat çekmek amacıyla başladıkları yolculuklarını 12-13 Mayıs tarihlerinde Hatay'a ulaşarak tamamlamayı hedefliyor.

Başkan Aras; “Muğla Turizm Araştırma ve Strateji Geliştirme Platformu Kuruyoruz”
Aras, “İçme Suyu Sorunlarının Giderilmesi İçin Projelerimiz Hazır"
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı Fethiye Belediyesi'ne devredilmelidir"
OYUNCUSUZ AFİŞ ÇIKTI
MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”