Yelken

1. Yarıyıl Kupası cuma günü Urla'da başlayacak

Türkiye Yelken Federasyonu'nun 2014 faaliyet programında yer alan Yarıyıl Kupası yarışlarının ilkinin cuma günü Urla'da başlayacağı bildirildi.

Türkiye Yelken Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamada, ilki İzmir'de yapılacak Yarıyıl Kupası'nın 470, 420, Finn, RS:X, Techno 293 ve Raceboard sınıflarında gerçekleştirileceği, yarın kayıtların alınacağı, yarışların cuma günü başlayacağı belirtildi.

Daha geniş katılımla 4-8 Şubat tarihlerinde Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek ikinci Yarıyıl Kupası'nın ise optimist, laser standart, laser radial ve Laser 4.7 sınıflarında yapılacağı kaydedildi.

Yarıyıl Kupası yarışlarının Milli Takım aday kadrosunu oluşturmada son derece önemli olduğunun bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yarıyıl Kupası'nın yine sportmenliğin ve rekabetin ön planda olduğu yarışlara sahne olacağına inanıyoruz. Sporcularımız ve katılımcılar heyecanı yüksek yarışlar izleyecek. Yarıyıl Kupası ayrıca Milli Takım aday kadrolarının oluşturulması sürecinde, federasyon yönetimimizle Milli Takım antrenörlerimizin fikir edinmesine de katkı sağlayacak."

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Başkan Aras; “Cumhuriyetimiz ve Ülkemiz Siz Gençlere Emanet”
Büyükşehir, Datça’da İçme Suyu Hatlarını Yeniliyor
ENABİRDER’DEN MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ’YE ZİYARET
Büyükşehirden Yangın Önlemleri
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türk çiftçisini yokluğa, yoksulluğa ve açlığa mahkum eden bir AKP hükümetinden söz ed
1 günlük Milli yas ilan edildi
GİAD Ankara'da Marnaris'i Konuştu
ÜNLÜ KAPIYI KAPATTI
“Dünya’nın İncisi Marmaris” İNGİLTERE BASININDA
GENÇLİK, GENÇLİK BAYRAMI'NDA BULUŞTU