Yazıcıoğlu Ciddi Travmatik Yaralanma

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, helikopter kazasında BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 4 kişinin ölümüne ciddi travmatik yaralanmanın neden olduğunu bildirdi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, Helikopter Kazasında Muhsin Yazıcıoğlu ve Beraberindeki 4 Kişinin Ölümüne Ciddi Travmatik Yaralanmanın Neden Olduğunu Bildirdi.



Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, helikopter kazasında BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 4 kişinin ölümüne ciddi travmatik yaralanmanın neden olduğunu bildirdi.

YAZICIOĞLU DONARAK ÖLMEMİŞ

DAĞDAN SON ACI HABER

Fevzi Büyüktümtürk, yaptığı yazılı açıklamada, 25 Martta Kahramanmaraş merkeze bağlı Döngel köyü yakınlarında meydana gelen, Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindekilerin hayatını kaybettiği kazanın ardından, cumhuriyet başsavcılığınca, aralarında Adana Adli Tıp Grup Başkanı'nın da yer aldığı 4 adli tıp uzmanı ve 1 pataloğun 28 Martta ölü muayene ve otopsi işlemi yaptığını kaydetti.

Bilirkişi heyetince, kazada Yazıcıoğlu ve 4 kişinin ölümüne yol açacak ciddi travmatik yaralanmalar söz konusu olduğunun belirtildiğini ifade eden Büyüktümtürk, ölümlerin tamamının kazayı takip eden kısa süre içinde meydana geldiği, bu sürenin yarım saat ile 1 saati geçmeyecek bir zaman dilimi olduğu düşünce ve kanaatine varıldığını bildirdi.

Başsavcı Büyüktümtürk, kazanın oluşuna ilişkin araştırma ve incelemelerin cumhuriyet başsavcılığınca titizlik ve hassasiyetle sürdürüldüğünü kaydetti.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR