YAZ KURSLARINA MUHTEŞEM FİNAL

Marmaris Belediyesi’nin düzenlediği yaz kurslarında resimden gitara, halk danslarından baleye kadar 11 farklı branşta eğitim alan çocuklar yeteneklerini kapanış töreninde sergiledi.


Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kurslarında yüzlerce öğrenci, iki ay boyunca verimli ve eğlenceli saatler geçirdi. Çocuklar yaz boyunca geliştirdikleri yeteneklerini kapanış töreninde sergiledi.

Armutalan Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla ve coşkuyla gerçekleşen tören, yaz kurslarında eğitim alan birbirinden yetenekli mezunların sergilediği göz alıcı gösterilere sahne oldu. Bale, salsa, zeybek, halk dansları, modern dans, gitar, koro, resim, ebru, seramik, cam boyama gibi dallarda yeteneklerini sergileyen öğrenciler ayakta alkışlandı. Törende çocuklara katılım sertifikası da verildi.
 

YAZ TATİLİ VERİMLİ GEÇTİ

Çocuklarla ilgili yapılan tüm çalışmaların aslında geleceğe yatırım olduğunu söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bu tarz faaliyetlere devam edeceklerini ifade etti. Veliler de eğitimden son derece memnun kaldıklarını belirterek, “Yaz tatili böylece verimli
geçmiş oldu. Tatilin sokakta geçmesindense böyle geçmesi çok daha iyi oldu. Çok faydasını da gördük. Hocalarımızın hepsi çok iyiydi. Onlara çok teşekkür ederim” dediler.

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ