Yatağan Belediye Başkanından Emniyete Ziyaret

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ ı makamında ziyaret etti.
Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tümer Yılmaz atanmıştı. Yatağan İlçesinin sevilen ve başarılı Belediye Başkanı Mustafa Toksöz de İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ a yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini iletmek için İlçe Emniyet Müdürlüğüne gitti.
 
Ziyarette yaptığı konuşmada  önceki İlçe Emniyet Müdürlerinin olduğu gibi İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ın da Yatağan İlçesini çok seveceğine olan inancının tam olduğunu belirten Başkan Toksöz, kendisine başarılar diledi. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Yılmaz  da Belediye Başkanına teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri