Yat Marina Marmaris Belediyespor, Yeşil Çivril Belediyespor Maçı İçin Hazırlıklara Başladı

Haber Kamera: Temel Irmak

Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Yat Marina Marmaris Belediyespor, 21 Aralık 2025 Pazar günü oynayacağı Denizli Yeşil Çivril Belediyespor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Erkan Işıksal Sosyal Tesisleri Bilgin Özkaynak Halı Sahası’nda gerçekleşen antrenmanı, Teknik Direktör Serkan Söğüt yönetirken, takım kondisyon ve taktik çalışmalarına yoğunlaştı.

Antrenman boyunca oyuncuların motivasyonunu yüksek tutmaya özen gösteren Söğüt, maça odaklanmaları için özel çalışmalar yaptırdı.

Takım kaptanı açıklamasında, “Çivril maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz üç puanı alıp ligdeki yerimizi güçlendirmek. Teknik ekibimiz ve takım arkadaşlarımızla sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Yat Marina Marmaris Belediyespor, önümüzdeki günlerde taktik çalışmalar ve kondisyon antrenmanlarıyla hazırlıklarını tamamlayacak.

Yat Marina Marmaris Belediyespor, Yeşil Çivril Belediyespor Maçı İçin Hazırlıklara Başladı
https://youtu.be/iPEA8WwZfvk?si=V-7cJWAWFFSxJkXj

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri