Yasemin ve Hüseyin Mutluluğa “EVET’’ dedi

Marmaris'in tanınmış Genç Turizmcilerinden Hüseyin Gençer İzmirli sağlık görevlisi Yasemin Güder ile hayatını birleştirdi.

Deniz Tur Barkas  teknesinde düzenlenen nikah törenine çok sayıda davetli katılırken Gencer çiftinin mutluluğuna şahitlik ettiler.

İzmir'de nikah Marmaris'te düğün

Yaklaşık 6 ay önce başlayan aşklarını İzmir'de kıyılan nikahla pekiştiren çift için Marmaris'te de düğün töreni düzenlendi. Deniz Tur'un “Barkas” adlı gezi teknesinde gerçekleşen düğüne gelin ve damadın yakınları büyük ilgi gösterdi. Davetliler, Marmaris Körfezi'nin üzerinde, eşsiz manzaranın eşlik ettiği gecede hem Hüseyin-Yasemin çiftinin mutluluğunu paylaştı, hem de unutamayacakları saatler yaşadı. Gece geç saatlere kadar bol bol gülüp, eğlendi, canlı müzikle coşup oynadı.

 

Çiftin düğününe Marmaris'in tanınmış isimleri katılırken kıyılan nikahla GENÇER çifti bir ömür boyu mutluluğa beraber evet dediler. Genç çift nikah sonrasında ilk danslarını göz göze yaparken mutlulukları davetliler tarafından imrenerek izlendi. Genç çift gece boyunca pistten inmezken davetlilerle birlikte bol bol dans ettiler. Geç saatlere kadar devam eden düğünde Gelin Yasemin Güder mutluluğu gözlerinden okunurken davetliler pisti bir saniye boş bırakmadılar.


Genç çiftlere
GÜNDEM  Ailesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri