yanlış yapmadım

GALATASARAY'a gitmek istemesi Kayserispor'da kriz yaratan ve çalışmalarını A2 takımı antrenörü nezaretinde sürdüren kaptan Ali Turan'ın yakın arkadaşlarına, “Ben Kayserispor'a asla yanlış yapmadım. Kayserililiğim üzerinde kimseye laf konuşturmam” dediği i

GALATASARAY'a gitmek istemesi Kayserispor'da kriz yaratan ve çalışmalarını A2 takımı antrenörü nezaretinde sürdüren kaptan Ali Turan'ın yakın arkadaşlarına, “Ben Kayserispor'a asla yanlış yapmadım. Kayserililiğim üzerinde kimseye laf konuşturmam” dediği ifade edildi.

Medyaya demeç vermekten kaçınan, gazetecilerin özel röportaj ve görüşme isteklerini “Susma hakkımı kullanıyorum” diyerek, geri çevirerek suskunluğu koruyan Ali Turan'ın arkadaşlarına, “Ankaragücü'ne gitmeyi düşünmüyorum. Ben Galatasaray'a gitme adına, takım kaptanı olduğum kulüpten ayrılmak istedim. Yaptığım bir yanlışlık yok. Zaten sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Erciyesspor'da iki sezon üst üste şampiyonluktan sonra Kayserispor'a bonservis bedelsiz geldim. Kayserispor'a kesinlikle yanlış yapmadım. Benim ve ailemin evi de, mezarı da Kayseri'de. Kayserililiğim ve bu takıma verdiklerim üzerine kimsenin laf söyleme hakkı yok. Şu işler bitsin kamuoyuna gerekli açıklamayı yaparım. Kimse, benimle ilgili utanacağı şeyler söylemesin. Ben, Kayserispor'a, Erciyesspor'a yıllarca hizmet eden, Çankırı deplasmanında uğradığı saldırı nedeniyle ölümden dönen bir futbol adamı, Kayseri'de spora yıllarca hizmet eden Mehmet Turan'ın oğluyum” diye dert yandığı ögrenildi.

Ortayla çıkan gelişmelerin ardından ağzını bıçak açmayan Ali Turan, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın verdiği program uyarınca A2 takımı antrenörü Ertuğrul Seçme nezaretinde sahada ve salonda düz koşu, eforlu koşu ve ağırlık çalışmaya devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri