Esnaf ziyareti yapıp konser katılan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Marmaris’te moral buldu
“Marmaris’te MHP’nin trendi yükseliyor”
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Marmaris’te gerçekleştirildiği esnaf ziyareti ve ardından Katıldığı sevdamız Marmaris konserine gösterilen yoğun ilgiden mutlu oldu Vural yaptığı açıklamada Marmarislilerin kendilerine gösterdikleri ilgiden mutluluk duyduğunu belirterek, “ bu bölgede MHP’nin trendinin yükselişe geçtiğini müşahede ettik” dedi.
Geçtiğimiz Pazar günü MHP Marmaris ilçe örgütü tarafından organize edilen Mustafa Yıldızdoğan’ın konseri için bir gün önceden Marmaris’e gelen MHP Grup Başkan Oktay Vural aynı gün ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Vural Pazar günü konser öncesi mesaisini esnaf ziyaretleriyle sürdürdü.
Vural’ın ilçemizdeki esnaf ziyaretinde MHP Muğla milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, Marmaris İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Aygün ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kalabalık bir partili gurubu da hazır bulundu.
Parti binasından çıkıp Ulusal Egemenlik Caddesi üzerindeki bazı esnaflarla selamlasan Vural’ın uğradığı bir kafede, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’la karşılaşması ve sohbeti ilginç bir manzara oluşturdu.
Oturduğu yerden kalkıp, Vural’la tokalaşan Acar, Vural’a “Sayın vekilim biz sizi bir hafta sonra Marmaris’e bekliyorduk, görüyorum ki Marmaris’e erken çıkarma yapmışsınız. Hoş geldiniz sözü Vural’ın şaşkınlığına neden oldu.
Esnaf ziyareti sonunda basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Vural şunları söyledi
''Muğla ve ilçelerinde vatandaşlarımızın ilgisi ile teşkilatımızın çalışmalarını dikkate aldığımız zaman, Milliyetçi Hareket Partisi'nin yükselen bir trend olduğunu ve önümüzdeki dönemde daha da güçleneceğini görüyorum. Halkımız endişe içerisinde. Bu yanlış gidişatı tersine çevirme konusunda vatandaşın ortaya bir kararlılık koyduğuna şahit oluyoruz. Muğla, Yatağan ve Marmaris'te bulunduğum süre içerisinde bir vatandaşlık bilincini, bir Cumhuriyet bilincini ve milli kimliğe sahip çıkma iradesini gördüm. Bu oyunları bozacak bir iradenin sandıkta da tecelli edeceğini düşünüyorum.''
Bu açıklama sonrası Vural MHP Marmaris ilçe teşkilatı tarafından organize edilen mehteran takımı yürüyüşü ve Mustafa Yıldızdoğan’ın konserine katıldı.