VİP Magazin kokteylle tanıtıldı

Marmaris Fuarcılık Organizasyon firması bünyesinde yayın hayatına başlayan VİP MAGAZİN, Elegance Otel'in terasındaki Mascara Bar'da düzenlenen bir kokteyle tanıtıldı.

Marmaris Fuarcılık Organizasyon firması bünyesinde yayın hayatına başlayan VİP MAGAZİN, Elegance Otel'in terasındaki Mascara Bar'da düzenlenen bir kokteyle tanıtıldı.

Genel Yayın Yönetmenliğini Marmaris'te 10 yıldır gazetecilik yapan Kaan Kaya'nın üstlendiği VİP Magazin için düzenlenen kokteyle katılanlar, dergi kadar Maskara Bar'dan görünen eşsiz Marmaris Körfezi'nin manzarasına da ilgi gösterdi.
Tamamı renkli 24 sayfa olan VİP'in 15 günde bir yayımlanacağı, 2 bin adet basılacağını, YAY-SAT aracılığıyla Marmaris'in yanı sıra Bodrum ve Muğla'da da dağıtılacağını belirten Kaan KAYA, amaçlarının sektördeki boşluğu doldurmak olduğunu söyledi. Kaya Şöyle konuştu: “Hedefimiz Marmaris'te 24 saat süre ile gerçekleşen etkinliklerin, kişisel haklara saygı göstererek, halka kısa sürede duyurulması. Aylık yayınlarda birçok haber zaman aşımına uğruyor. Magazin olayı ise çok çabuk eskiyen bir olgu. Bu nedenle 15 günlük yayın periyodunda etkinlikler çok fazla eskimeden okuyucularımıza en kısa sürede ulaştırmayı hedefledik. Önümüzdeki dönemde tirajımızı 5 bine yükseltip tüm Muğla genelinde bayilerde okuyucularımız bizi bulabilecek” dedi.
GÜNDEM Ailesi olarak VİP Magazin'e yayın hayatında başarılar dileriz.

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi