VALİ ÇİÇEK BRİFİNG ALMAYA DEVAM EDİYOR

Görevine yeni başlayan Muğla Valisi Amir Çiçek, kamu kurumlarını daha yakından tanımak için brifing almaya devam ediyor.

Bu kapsamda İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’tan brifing aldı.

Vali Çiçek toplantıda yaptığı konuşmada:  “ Hep insan üzerinde duruyoruz.  Hepimizin görevi insanla ilgili. İnsanı her yönüyle yetiştirmemiz lazım. Evlatlarımızın vatana ve millete yararlı birer insan olması için yetiştirilirken kişilerin eksik kaldığı konuları biz tamamlamalıyız.  Vatandaşlarımıza vermemiz gereken dini bilgilerin yanı sıra sosyal ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar da yapmamız lazım. Bu konuda gayretli çalışacağınıza inanıyorum.” dedi.

Muğla’nın boşanmada Türkiye sıralamasında üçüncü olmasının çok üzücü olduğunu söyleyen Vali Çiçek: “Demek ki bu konuda eksiğimiz var. Gençlerimize evlilik müessesini kurarken sorumluluk verememişiz. Evliliğin kutsal olduğu, o evlilikten vatana, millete, çevreye yararlı nesillerin yetişeceği konusunu anlatmada yetersiz kalmışız. Bu eksiğimizi gidermek için çalışmalarımızı yoğunlaştırmalıyız.  Evleneceklere, evli olanlara mümkün mertebe ulaşalım ve evliliğin kutsallığını anlatalım. Bu şekilde aile birliğini sağlamış oluruz.  Alanında otorite olan kişileri getirelim, ailelerle buluşturalım ve belli konularda ailelere konferans verilmesini sağlayalım.  Yaptığınız bütün çalışmaları projelendirin. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Daha sonra İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Vali Çiçek’e Müftülük hakkında bilgi verdi.

Toplantıda Müftülük’ten sorumlu Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ve şube müdürleri hazır bulundu.  

BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN KAYMAKAM KAYA’YA ZİYARET