VALİ ÇİÇEK BODRUM’A İLK RESMİ ZİYARETİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bodrum’a ilk resmi ziyaretini gerçekleştiren Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ve ilçe ileri gelenleri tarafından Kaymakamlık önünde karşılandı.

İlk önce Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan’dan makamında brifing alan Vali Çiçek, daha sonra toplantı salonunda il ve ilçe müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Yaptığı açıklamada hem ziyaret hem de bilgi paylaşımı için Bodrum’a geldiğini belirten Vali Çiçek: “Sizlerle birlikte sağlık, güvenlik, kültür, turizm, altyapı,  iş gücü, işveren, iş istihdam alanı, sosyal durum, sosyal yapı ve diğer alanlarda Bodrum’u bulunduğu yerden daha üst seviyelere taşımak için çalışacağız.  Ben sizden şunu bekliyorum: Kamu ve STK’lar olarak ortak akılla hareket etmelisiniz. Bodrum’da iyi ve performansı yüksek yönetimi sağlamalıyız.” ifadelerini kullandı.

Yapılan her hizmette istişarenin önemine dikkat çeken Vali Çiçek, toplantıda bulunan yetkililere her zaman kurumlarındaki tüm personeli ile birlikte çalışmalarını önerdi.

Memnuniyeti arttırıcı, çağdaş hizmet anlayışı, halkla ilişkilere önem veren bir ekiple çalışılması gerektiğini vurgulayan Vali Çiçek: “Bizden hizmet alan vatandaşımıza teşekkür ettirmemiz lazım.  Teknolojiyi ve zamanı etkin bir şekilde kullanmalıyız. Ortak akıl, ortak fikir ve ortak adım çok önemli. STK’ların bizim için ayrı bir önemi olduğunu belirtmek isterim. STK’lar yönetimin dinamiğidir. Bugün burada STK ve kamu bir araya geldik. Projelerde birlikte çalışacağımıza inanıyorum. Bütçelerde kaynak çok olmayabilir. Ama projeleri güç birliği yaparak yürütürsek kaynak yaratır, başarı elde edebiliriz.” diye konuştu.

AB, GEKA, Dünya Bankası’ndan projeler için kaynak sağlanabilineceğini söyleyen Vali Çiçek, ortaklaşa yapılan projelerde ortak akıl yürütülerek başarının sağlanacağını ve Muğla’nın potansiyelinin daha iyi kullanacağını sözlerine ekledi.

Vali Çiçek, kaymakamlıktaki toplantının ardından beraberindeki heyetle birlikte Bodrum Belediyesi, Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği, Bodrum Deniz Ticaret Odası, Bodrum Ticaret Odası, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne iade-i ziyarette bulunarak, Bodrum’la ilgili sorunlar ve çözüm önerileri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor