Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Eşme ilçesinde ziyaretlerde bulundu

UŞAK Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Eşme ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

UŞAK Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Eşme ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Erden, ilçedeki gezisi sırasında bir süre önce annesi vefat eden gazeteci Ahmet Kılıç'a taziye ziyaretinde bulundu.

Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim'den ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Erden, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Harun Bulut, Eşme Belediye Başkan Vekili Ülkü Dizdaş ile bir süre görüştü.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kullanımına sunulan eski askerlik şubesi ve inşaatı devam eden Eşme Anadolu İmam Hatip Lisesi yurdunda da incelemelerde bulunan Erden, imam hatip lisesi öğrencilerinin bir dersine de katılarak öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra Eşme-Kula yolu üzerinde bulunan atıl durumdaki eski TEKEL depoları, Eşme Çok Programlı Lisesi, ilçe halk kütüphanesi, Hasbiye Öztürk Doğa ve Kültür Parkı'ndaki müze ve Eşme Belediyesi atış poligonunu gezen Erden, ilçeden ayrıldı.

Muhabir: Ahmet Kılıç

Yayıncı: Orhan Topal

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri