ÜNLÜ İSİMLER LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTU

Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği’nin düzenlediği sabah kahvaltısında sanat ve iş dünyasının tanınmış isimleri bir araya geldi.

Mecidiyeköy’de düzenlenen sabah kahvaltısına gelen konukları Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği Başkanı Gündüz Mutlu ve Halkla İlişkiler Müdiresi Nurcan Dertli karşıladılar.

Sabah kahvaltısına ünlü yapımcı ve yönetmen İhsan Taş, Türk sinemasının ve televizyon dizilerinin tanınmış isimlerinden Metin Yıldırım, 
Vahdet Çakar, Sinem Yıldırım, Nady Bondar, Levent Sülün, Kubilay Eraslan, Emrah Türkdoğan, Cemre Solmaz gibi oyuncular katılırken, Türk siyasetinin renkli simalarından Yalçın Aksoy, İş adamları Tamer Sinirlioğlu, Özhan Hazırlar, Mehmet Kuzu  ve genç spor yazarı Can Sinirlioğlu katıldılar.

 

 

Kahvaltıda Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği başkanı Gündüz Mutlu sanatçıların ve işadamlarının lösemili çocuklara gösterdiği hassasiyet için teşekkür ederken, kahvaltıya katılan iş adamları ve sanatçılarda her zaman lösemili çocuklar için seve seve destek vermeye ve yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade ettiler.

YILDIZLARIN KRALİÇESİ MİCHAELA ASTRODAN PODYUMLARI KRALİÇESİ DİLARA KIRMIT YORUMU
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
Niloya, Minik Dostlarını Şeker Gibi Bir Hafta Sonu Keyfine Davet Ediyor
SAFİYE DOĞANAYIN JAMAİKA KAÇAMAĞI
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı