‘Ünlü anne’ bir engeli daha aştı

Özellikle eğitim ve engelli çocuklar ile gençlere yönelik yardımları, katkılarıyla tanınan Şennur Ünlü, örnek bir davranışa daha imza attı. Ünlü, “Engelsiz Kafe”de 3 yıldan beri çalışan engelli Gökhan Uyumaz’ın evlenmesine yardımcı oldu

Marmaris Engelliler, Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Eğitim Derneği (MENDER) tarafından açılan “Engelsiz Kafe”de 3 yıldan beri çalışan engelli Gökhan Uyumaz (23), Dernek Başkanı Şennur Ünlü desteği ile evlendi. Engelsiz Kafe’de yapılan düğünde yeni çift ve konuklar doyasıya eğlendi.

Genç çiftin mutluluğuna katkı veren ve Gökhan Uymaz’ın 3 yıldır Engelsiz Kafe’de çalışmasını sağlayan MENDER Başkanı Şennur Ünlü yaptığı açıklamada, yeni çifte bir ömür mutluluk dileyerek, “Oğlumuz Gökhan 3 yıldan beri kafemizde çalışıyor. Bu sürede hayata tutunması için çok çabaladık ve kendi gayreti ile de çok güzel rehabilite oldu.  Çocuğumuzu topluma kazandırdık. Bu günde düğününü yapıyoruz. Benim ve dernek üyelerimin mutluluğu tarifsiz.” diyerek, özel çocukların rehabilite olması için hayırseverlerin kafeye destek olmasını istedi.

MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti