TÜRKEŞ DUALARLA ANILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş için, ölümünün 18. yıldönümünde MHP Marmaris İlçe Başkanlığı tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu

Marmaris Eski Camiinde cuma namazı sonrası düzenlenen mevlit programına MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, Teşkilat Başkanı Nadir Ersöz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Aygün, Temel Irmak, Hakan Yalçınkaya, Duran Çelik, Fikret Kayalı, Erol Kılıç, Muzaffer Ustabaş, Abdullah Bal, İbrahim Polatkıran, Milletvekili  A. Adayı Doğan Demiröz, Zafer Alkan, ve partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum Alparslan Türkeş için düzenlenen programda, Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.


Alparslan Türkeş’i ölümünün 18. yılında rahmet ve minnetle andıklarını belirten MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci; “Ömrünü Türk- İslam Davasına vakfeden ulu çınarın göstermiş olduğu ülküde birlik ve beraberlik içerisinde yürümenin azim ve kararlığını sürdürmekteyiz. Başbuğ Türkeş, bütün hayatını Türk milletine ve İslam alemine adayan, vatanı ve davası uğruna ömür boyu çile çeken, dünya Türklüğünün ve Türk dünyasının bilge lideri büyük bir dava insanıydı.” diye konuştu.

MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti