Türk Halk Müziği’nin Usta İsmi Erdal Erzincan’dan Mini Konser

Anılarımızda yer etmiş, hikayelerimize ortak olmuş şarkıları odağına alan ve sevdiğimiz

 

 

 

 

 

 

 

 

Anılarımızda yer etmiş, hikayelerimize ortak olmuş şarkıları odağına alan ve sevdiğimiz müzisyenlerin geniş müzik yelpazesini özel bir şov eşliğinde izleyici ile buluşturan ‘GAİN Sahne’nin bu haftaki konuğu eserleri ile bağlamaya hayat veren, Türk Halk Müziği’nin önemli isimlerinden Erdal Erzincan oluyor.

 

Kendine özgü tarzı ve şarkıları ile çok sevilen, küçük yaşlardan itibaren bulunduğu bölgenin folklorunu gözlemleyerek, Türkiye’nin ve Anadolu’nun kendine özgü duygularını, inançlarını, düşünce ve geleneklerini eserlerinde sıklıkla anlatan Erdal Erzincan, GAİN Sahne’de!

 

“Madem ki Ben Bir İnsanım”, “Sürülemez Dostun İzi”, “İkinci Bahar” ve “Dizden Kırma” şarkılarını kendine has tarzı ve eşsiz bağlamasıyla yeniden yorumlayan Erdal Erzincan ile GAİN Sahne’de dile getiremediğiniz çeşitli duyguların arasında kaybolacağınız mini bir konsere hazır olun!

 

‘GAİN Sahne’ farklı tarzlardaki sanatçıların sahne performanslarına tanıklık edeceğiniz üç farklı bölümüyle her pazartesi, salı ve çarşamba günü GAİN’de!

BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM