TURİZMDEN SAĞLIĞA TAM DESTEK

Ülkemizde yaşanan pandemi ile mücadele günlerinde, La Vida Blanch, Casa Caria ve Marina Hotel Bodrum'un sahibi tanınmış turizmci Recep Altınoğlu, örnek bir davranışa imza attı

Ülkemizde yaşanan pandemi ile mücadele günlerinde, La Vida Blanch, Casa Caria ve Marina Hotel Bodrum'un sahibi tanınmış turizmci Recep Altınoğlu, örnek bir davranışa imza attı. Bu zorlu süreçte büyük bir özveriyle durmadan çalışan sağlık personeline otellerin kapısını açan Recep Altınoğlu, izolasyon gereği evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarına kendi otellerinde yemek ve konaklama imkanı sağladı.

Milletçe zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, milli birlik ve dayanışma ruhunu yansıtan bu tutum, başta Bodrum halkı olmak üzere herkes tarafından övgüyle karşılandı.

Recep Altınoğlu yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın Biz Bize Yeteriz Türkiye kapsamında bizimde çorbada tuzumuz olsun dedik. Ve böyle bir uygulama başlattık. Bu süreçte bize destek olan Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürümüz Zekeriya Bingöl'e ve diğer destek olan herkese çok teşekkür ederim. " dedi.

Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU