TMSF Yalıkavak marina hisselerini satıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları ve Ticaret A.Ş'nin, toplam hisse değerinin yüzde 5,33'üne karşılık gelen 373 bin 100 YTL nominal değerdeki 37 milyon 310 bin adet hisselerini satışa çıkardı.

                       TMSF'den yapılan açıklamada, Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları ve Ticaret A.Ş'nin A Grubu 175 milyon, B Grubu 525 milyon olmak üzere toplam 700 milyon adette 7 milyon YTL nominal değerli hissesi bulunduğu ve muhammen bedelleri 2 milyon YTL olan B grubu hisselerin ihalesinin, 26 Aralık 2008 tarihinde açık artırma ile TMSF binasında gerçekleştirileceği belirtildi.
Açık artırmaya katılmak isteyenlerin, muhammen bedelin yüzde 10'u olan 200 bin YTL tutarındaki teminatı, Vakıflar Bankası Esentepe Şubesi'ndeki 2002621 numaralı hesaba yatırmaları gerektiği bildirilen açıklamada, nakit para verilmemesi halinde ise bankalar tarafından verilen şartsız, kesin ve süresiz nitelikli teminat mektubunun veya aynı tutarda Hazine tahvil ve bonolarının ve Hükümetçe belli edilen milli esham ve tahvilatının da teminat olarak kabul edileceği kaydedildi.
Açıklamada, ilgili dekontun en geç satış saatine kadar satış komisyonuna teslim edilmesi gerektiği, birinci ihalede satış olmaması durumunda ikinci satışın 29 Aralık 2008 tarihinde aynı adres ve saatte gerçekleştirileceği ifade edildi.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları ve Ticaret A.Ş'nin, toplam hisse değerinin yüzde 5,33'üne kar...

Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı