Terörist cesedinde korkunç tuzak!

PKK, çatışmalarda öldürülen cesetlere bile tuzak kuruyor. Bir terörist ceseti az kalsın faciaya neden oluyordu.

Aktütün karakoluna hain saldırı düzenleyen ve Mehmetçiklerin kahramanca yaptığı mücadele sırasında ölen 9 teröristin cenazesi dün sabah Şemdinli İlçesine getirilerek devlet hastenesi morguna kaldırdı. Ancak, otopsi sırasında bir teröristlerin kuşağının altına tuzaklanmış el bombasının farkedilmesi büyük bir faciayı önledi.

Aktütün Karakol baskınında 17 askeri şehit eden 9 teröristin birinin cesedinin bile bombalı olduğu belirtildi. Şemdinli Devlet Hastanesi morguna getirilen ve bugün otopsisi yapılan bir teröristin üzerinde el bombası tespit edildi.

Teröristin beline sardığı kuşağın altına gizlenen ve kuşak açılır açılmaz patlayacak şekilde tuzaklanan el bombasının, son anda fark edildiği ve olası bir facianın önlendiği belirtildi.

EL BOMBASI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Teröristin üzerindeki elbombasının imha edilmesi için hastaneye bomba imha uzmanları çağrıldı. Sabah saatlerinde hastane morguna gelen bomba imha uzmanları, el bombasını titizlik içinde etkisiz hale getiridi. Bu sırada güvenlik güçleri hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay üzerine Şemdinli Kaymakamı Hakan Şen de hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı. El bombasının etkisiz hale getirilmesinin ardından 4'ü yabancı uyruklu 9 teröristin otopsi işlemleri yapıldı.

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..