Termotes İle Clean Room

Türkçesi ile temiz oda anlayışına hakim olmakta olan “termotes" bizlere temizlik anlayışının yeniden yapılandırılmasını sağlamaktadır.

Türkçesi ile temiz oda anlayışına hakim olmakta olan “termotes" bizlere temizlik anlayışının yeniden yapılandırılmasını sağlamaktadır. Clean room duvarlardan yer zemine kadar türlü türlü olan teçhizatlar dahilinde birçok yeni sistemi içinde barındırmaktadır. Bu şekilde odaların yapım aşamasını bile tamamı ile değiştirme unsurunu da içinde barındırmaktadır.

Termotes İle Clean Room

Termotes 1987 yılında kurulmuş olup o tarihten beri bizlere hizmet vermektedir. Alanında uzman olan kişilerin oluşturmuş olduğu kadro ile hareket eden firma son derece titiz davranarak bugünlere gelmiş olan bir firma özelliği taşımaktadır. Clean Room da özellikle duvar panel sistemi ile hem inşaat anlayışını hem inşaatçılıkta temizlik anlayışını kökten değiştirmiş olduğu görülmektedir. Bu duvar panel sistemi ile duvarın her iki yüzeyi ile düz ve pürüzsüz olan paneller rahatlık ile temizlenmektedir. Panel kilit mekanizması ise “termotes" tarafından kurulmaktadır. Kapı, cam ve diğer noktaların birleşim noktası ise tamamı ile düzdür. Siz de “Termotes”i tercih etmek istiyorsanız www.termotes.com/clean-room/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ