Terastan düşen kadın öldü

Marmaris'te beraber yaşadığı eski görümcesinin terasından beton zemine düşen 47 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi

Marmaris'te, iki katlı binanın terasından düşen 47 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Tepe Mahallesi 59 Sokağı'ndaki iki katlı bir binanın terasından birisinin düştüğünü gören vatandaşlar, 112 Acil Servis ve polise haber verdi. Beton zemine düşerek ağır yaralanan kişinin Aysun G. (47) olduğu belirlendi.

Sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmak istenen kadın, yolda hayatını kaybetti.

İki çocuk annesi Aysun G'nin bir süre önce eşinden boşandığı ve düştüğü evde eski görümcesiyle kaldığı belirlendi. Olayın ardından evdekiler ile görgü tanıklarının ifadesine başvuran ve yakınlardaki iş yerlerinin güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polisin, kadının ölüm nedenini belirlemeye çalıştığı bildirildi.

Muhabir: Levent Kişi
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri