Tarzan evinde yine kazanmak istiyor

PTT 1. Lig'de geçen haftayı TKİ Tavşanlı Linyitspor'la beraberliğiyle tamamlayan Manisaspor, yarın Fethiyespor'u konuk edecek

PTT 1. Lig'de geçen hafta deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor'la 3-3 berabere kalan Manisaspor, yarın Fethiyespor'u konuk edecek.

Ligde 11. haftaya 14 puanla 8. sırada giren Manisaspor, yarın saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Fethiyespor'u konuk edecek. Bülent Yıldırım'ın düdük çalacağı müsabaka öncesinde son çalışmasını saat 19.00'da yapacak Manisaspor'da sakatlığı bulunan Hakan Turan dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanından önce Manisa'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Manisaspor, yarınki müsabakayı kazanıp evinde bir kez daha galip gelmek için mücadele edecek. Ligde son 3 maçta mağlup olmayan Manisaspor'un rakibi Fethiyespor bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçta 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Ege temsilcisinde ceza sınırında bulunan Bekir Yılmaz ve Hikmet Balioğlu yarın sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta Denizlispor karşısında forma giyemeyecek.

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri