Survivor 2017 gönüllüleri Kırçiceğinde buluştu

Marmaris'te düzenlenen CHP Geleneksel 2. Köyler Arası Atatürk Kupası Futbol Turnuvası Finali renkli görüntülere sahne oldu.

Kırçiçeği sponsorluğundaki finalde Survivor 2017 Şampiyonu Ogeday Girişken ile gönüllüler, yorgunluğu yine Kırçiçeği'nde attı.

Bu yıl 15 takımın üç grup halinde mücadele ettiği turnuvanın finali öncesinde Survivor 2017 Şampiyonu Ogeday Girişken, yarışmacılar Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Erdi Ünver, Tuğçe Melis Demir . Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat) ve Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü Kırciçeği Marmaris Şubesi'ni ziyaret etti. Kırçiçiği lezzetlerini tadan Survivor 2017 gönüllüleri, ertesi gün ise turnuva karmasından oluşan Marmarisliler ile zorlu bir karşılaşma için sahaya çıktı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın da izlediği renkli görüntülere ev sahipliği yapan maçta dostluk kazandı. Marmarislilerin yakın ilgi gösterdiği Survivor 2017 gönüllüleri, Kırçiçeği'ne teşekkür etti.

Kırçiçeği Operasyon Müdürü Pınar Uzunyolcu, “Sporu, sporcuyu ve sanatı desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Survivor 2017 gönüllüleri, turnuvamıza heyecan kattı” diye konuştu.

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..