Suriye'ye askeri müdahale tartışmaları

Aydın Sivil Toplum Örgütleri Platformu (ASTO) Yürütme Kurulu Başkanı Veli Tiryaki, Türk halkının Suriye için kan akmasını istemediğini savundu

Aydın Sivil Toplum Örgütleri Platformu (ASTO) Yürütme Kurulu Başkanı Veli Tiryaki, Türk halkının Suriye için kan akmasını istemediğini savundu.

Tiryaki, yaptığı yazılı açıklamada, dünyaya barış ve demokrasi getirmek için yola çıkan ABD ve saç ayağı ülkelerin bu güne kadar hiçbir ülkeye demokrasi ve barış getirmediği gibi bu ülkeleri kaos içerisinde katliamlarla baş başa bıraktığını öne sürdü.

Afganistan, Irak, Mısır ve Libya gibi daha birçok Müslüman ülkenin bunun en iyi örnekleri olduğuna işaret eden Tiryaki, şunları kaydetti:

"Suriye'nin iç meselesine karışmamız ülkemizde terör saldırılarına sebep olmuştur. Suçsuz yere Türk vatandaşları Suriye kaynaklı ölmüştür. Suriye'de Müslüman kardeş kanı akıtılmaktadır. Böyle bir ortamda müdahale tartışmaları gündeme gelmiştir. Bu konuda İngiltere doğru kararı vermiştir. ABD'de vize çıkmamıştır. TBMM'de aynı duyarlılığı göstermelidir."

Muhabir: Suat Deniz
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI