Simav EML, Kütahya'dan çifte şampiyonlukla döndü

(Fotoğraflı)

Geçen yılın Kütahya Liselerarası Güreş Şampiyonu Simav Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi güreşçileri, bu yıl da Grekoromen Güreş İl Turnuvası'nda Kütahya şampiyonu oldu.

Okul Müdürü Zafer Varlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımlarda 31 sporcunun bulunduğunu Kütahya'daki turnuvadan 3 altın, 8 gümüş ve 13 öğrencinin de bronz madalya aldığını söyledi.

Bu başarıyla il şampiyonu olduklarını belirten Varlı, ''Bu yılki müsabakalarda öğrencilerimizde bir eksikliği fark ettik. Bu eksikliği giderebilmek için önümüzdeki yılın çalışmalarını ikinci dönemle birlikte başlatacağız. Hepsi bu yıl başarılı olmasının verdiği öz güvenle, başarılarını artırmak için çalışmayı istediler. Bizde okul yönetimi olarak öğrencilerimizin istediği teknik antrenmanlarını okulumuzda uygulayacağız. Güreş alanında madalya ve kupaların kazanılmasında emeği geçen tüm beden eğitimi ve spor öğretmenlerimi, ata sporunu geleceğe taşıyan öğrencilerimi kutluyorum" dedi.

Muhabir: Zekeriya TÜRKEL
Yayınlayan: Mürsel Çetin

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri