Serkan Yazıcı ziyaretlerini sürdürüyor

Haber Merkezi

Cumhur İttifakı Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Atatürk Düşünce Derneği Marmaris Şubesi, Osmaniye ve Turunç Mahallelerini ziyaret etti.

Serkan Yazıcı'nın seçim ofisinden yapılan açıklamaya göre; 

Atatürkçü Düşünce Derneği ziyareti: 

Marmaris Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sayın Dilay Uçar ve değerli yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelindi.

Serkan Yazıcı, "Ülkemiz için çok önemli bir yeri olan bu köklü derneğin Marmaris’imizde faaliyetlerde bulunuyor olması bizim için çok değerli. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

OSMANİYE 

Osmaniye Mahallesi ziyaret edildi. Muhtarımız Sayın Mehmet Şahin’in eşliğinde mahalle sakinlerimizle köy kahvesinde bir araya gelindi, sohbet edildi. Konuşup dertlerini, sorunlarını anlattılar.  Beklentileri dinlenildi. 

Serkan Yazıcı sorularına dair çözümlerini anlattı. Çam balının değerlendirilmesi, yol sorunu, su sorunu ve turizmin geliştirilmesi üzerine konuşuldu.

TURUNÇ:  

Osmaniye mahallesinin ardından Turunç mahallesi ziyaret edildi. Mahalle Muhtarımız Sayın Ramazan Demir'in eşliğinde mahalle sakinleri ile bir araya gelindi.  Serkan Yazıcı, sorunların ortak olduğunu söyleyerek,  Marmaris'e dair yapacaklarını anlattı, soruları yanıtladı. Serkan Yazıcı, Mahallelinin "En büyük sorunumuz unutulmak! bizi diğer mahallelerden ayırmayacağınıza dair söz veriyor musunuz? şeklindeki sorusuna "Söz veriyorum. Yapacağımız her şeyi birlikte gerçekleştireceğiz.  Turunç’un değerli halkına bize gösterdikleri samimi karşılama için teşekkürlerimi sunuyorum. Hiçbir mahalleyi diğerlerinden ayırmayan adaletli belediyecilik anlayışı için az kaldı." dedi.

ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ
YABAN DOMUZLARI İÇİN ÇÖZÜM YOLLARI ARANIYOR
ZAMANSIZ ATILAN ÇÖPLER İÇİN BELEDİYE’DEN UYARI
Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu
MUSKİ Genel Müdürü Şengül, Ayağının Tozuyla Bodrum’da
DERELERDE İKİLİ MÜCADELE