Seriyi eşitlediler

NBA play-off ikinci tur müsabakalarında Knicks ve Grizzlies rakiplerini yenerek seriyi eşitledi.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) play-off ikinci tur müsabakalarında Doğu Konferansı'nda New York Knicks, Batı Konferansı'nda Memphis Grizzlies, rakiplerini yenerek seriyi 1-1 eşitledi.

NBA'e 2 maçla devam edildi. Batı Konferansı'nda New York Knicks sahasında Indiana Pacers'ı 105-79 mağlup ederek seriyi 1-1'e getirdi. Ev sahibi takımda Carmelo Anthony 32 sayı, 9 ribaunt ve 3 asistle maçın yıldızı olurken, takım arkadaşları Iman Shumpert 15, Raymond Felton 14 sayıyla skora katkı yaptı. Pablo Prigioni ve Kenyon Martin de mücadeleyi 10'ar sayıyla tamamladı.

Pacers'da ise Paul George'un 20, David West'in 13, George Hill'in de 12 sayılık çabası, takımlarının yenilgisini önleyemedi. 

Doğu Konferansı'nda ise Memphis Grizzlies deplasmanda Oklahoma City Thunder'ı 99-93 mağlup etti ve seriyi 1-1 eşitledi. Grizzlies'i galibiyete taşıyan isimler, 26 sayı kaydeden Mike Conley ile 24 sayıyla oynayan Marc Gasol oldu. Zach Randolph da 15 sayıyla skora katkı yaptı.

Thunder'da ise Kevin Durant'ın 36 sayı ve 11 ribauntluk "double-double"ı da takımını kurtaramadı. Serge Ibaka'nın 11, Reggie Jackson'ın 10 sayısı da yenilginin önüne geçemedi.

NBA play-off'larına TSİ sabaha karşı oynanacak 2 maçla devam edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri