Sentido Orka Lotus Beach Hotel Kubat’ı ağırladı

Türk halk müziğinin sevilen sesi Kubat, yaz konserleri arasın da soluğu Muğla’nın Marmaris İlçesinde aldı. Sanatçı tatil tercihini İçmeler mahallesinde bulunan Sentido Orka Lotus Beach Hotelden yana kullandı

Bayram öncesi dinlenmek için geldiği Marmaris’ te arkadaşları ile vakit geçiren Kubat, Marmaris’ i çok sevdiğini, fırsat buldukça Sentido Orka Lotus Beach’e tatile geleceğini söyledi. Farklı yorumuyla Türk Halk müziğinde önemli bir yere sahip olan genç sanatçı Kubat, aynı zamanda otel sahibi Turgut Torunoğulları’nın da yakın dostu. Bir haftalığına tatil amacıyla Marmaris’e gelen ünlü şarkıcı Kubat, İçmeler’in eşsiz doğa güzelliği eşliğinde, Sentido Orka Lotus Beach Otel’de tatilini geçirdi. Kubat “Marmaris’ e daha önceleri bir çok kereler gelmiştim. Turgut Bey’in ve Orka Sentido Lotus’un farkıyla İçmeler’i yeni fark ettim dersem yerinde olur.  Konumu ve doğası ve bu eşsiz doğanın içerisinde bulunan Marmaris ve İçmeler  beni hayran bıraktı. Burada olmaktan çok mutluyum. Bana da dinlenme fırsatı oldu. Yakın zamanda tekrar gelmeyi düşünüyorum” Dedi.

Olaylar etkilememiş

Kubat, Marmaris’ te yaşanan darbe olaylarının etkisinin görülmediğini, tatilcilerin eğlencelerine devam ettiğini belirterek ” bu olaylar sonrası Marmaris hâlâ canlı bir şekilde turizmine devam ediyor. Beni sanatçı olarak bu durum çok memnun etti ve sevindirdi. Ülke turizmine bu tür olayların darbe vurmaması çok güzel ” dedi. Şarkıcı otel yönetimiyle hatırı fotoğrafı çektirdi. Sevenlerine imza vererek onlarla sohbet etme fırsatı da buldu.

Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür