Selimiye’de Ali Acar’a yoğun ilgi

Haber Merkezi

İyi Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, seçim çalışmaları kapsamında Selimiye Mahallesi’ndeydi. Selimiye halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Acar önce Pazar yerini daha sonra da Selimiye esnafını ziyaret etti. Ali Acar, Selimiye’de gençlerin ve kadınların da yoğun katılım gösterdiği buluşmada vatandaşlarla sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu. 

Acar, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti “ Beş dönemdir seçim çalışması yapıyorum, Selimiye’ye defalarca geldim. Bu ziyaretim sırasında şimdiye kadar gördüğüm en yoğun ilgiyle karşılaştım” dedi.

Engellilere yönelik özel projeler hayata geçirilecek

Selimiye’de yaşayan engelli bir vatandaş, Acar’a engellilerle ilgili bazı taleplerde bulundu. Acar’ a engellilere yönelik projeleri soruldu. Acar, ekibinin içinde Engelliler Derneği Başkanı’nın da yer aldığını belirtti, Marmaris’te yaşayan engelli vatandaşlara yönelik çok önemli projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Kadınlar üretime teşvik edilecek

Acar, ziyarette hayata geçirecekleri çalışmalara ilişkin de bilgi verdi, önceliğin çocuklar, gençler ve kadınlar olacağını ifade etti. Kadınların üretimle ilgili olarak teşvik edileceğini kaydeden Acar, bu ürünlerin değerlendirilmesi için gerekli projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Hizmette kırsal mahallelere öncelik verilecek

Vatandaşların şikayet ve sorunlarını da dinleyen Acar, son beş yıllık dönemde kırsal mahallelerde hizmetin çok aksadığına işaret etti. Acar, seçilir seçilmez önceliğin kırsal mahallelerin ihtiyaçlarına verileceğini söyledi.

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ