Selimiye Losta Spor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Yeşil-beyazlı ekip, kadrosunu peş peşe yaptığı takviyelerle güçlendirmeye devam ediyor.
Kulüp Başkanı Cumhur Kaya yönetiminde çalışmalarını sürdüren Selimiye Losta Spor; Samet Kalaç, Buğrahan Yılmaz, Ömercan Yıldız ve Oğuzhan Karakoç’u kadrosuna kattı.
Daha önce kaleci Görkem Aygün’ü transfer ederek kalesini güçlendiren Selimiye temsilcisi, yeni isimlerle birlikte takımın farklı bölgelerinde de alternatiflerini artırdı.
Takımın teknik direktörlüğünü ise Gökhan Göncü yürütüyor. Yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına büyük önem veren teknik heyetin, transfer edilen futbolcuları kısa sürede takıma adapte etmeyi hedeflediği belirtildi.
Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı amaçlayan Selimiye Losta Spor’un transfer çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.
Yeşil-beyazlı ekipte yönetim ve teknik heyet, güçlü ve mücadeleci bir takım oluşturarak sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.