Saygın Simalar bu iftarda buluştu

Marmaris'in sayılı iş adamlarından Mehmet Tetik İlayda Club'ta düzenlediği iftar yemeğinde tanıdık birçok simayı bir araya getirdi.

İşadamı turizmci Mehmet Tetik'in yakın dostları ve Ak Parti ilçe teşkilatına verdiği iftar yemeğine Marmaris'in birbirinden ünlü isimleri bir araya geldi. Marmaris Belediyesi 15 yıllık Başkan İsmet Karadinç, Marmaris'in duayen isimlerinden Doğan Tugay, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan, Ahmet Turan Şahin, Ak Parti Muğla İl Başkan Vekili Nihat Öztürk, Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, MAGİAD (Marmaris Genç İşadamları Derneği) Başkanı Fatih Özek, Ak Parti Beldibi Belde Başkanı Süleyman Bilgiç, İşadamı Osman Büyüksargut, Asım Geniş, Birol Türemiş, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.
Tetik'in verdiği iftar yemeğine Marmaris Medyası da yakından ilgi gösterdi. Gündem, Manşet, Yeni Sayfa, Yankı, Nimara, Haber gazeteleri sahipleri ve muhabirlerinin yanı sıra Kanal 48 Tv'de iftara katıldı.
Davetlilerle yakından ilgilenen Mehmet Tetik, misafirleriyle tek tek ilgilendi. İftar yemeğine kısa bir konuşma yapan Mehmet Tetik nice ramazanları belediyeyi kazanmış şekilde birlik beraberlik içinde kutlayacaklarını ifade etti.
Tetik iftar yemeği'ndeki kısa konuşmasında; “Nefsimize afiyet ve sabır, Allah'ın varlığı, Allah'ın bize bahşettiği nimetleri yaşamımız üzerindeki öneminin kavrandığı, dostluğun, kardeşliğin, yardımlaşmanın ve sosyalliğin en üst seviyeye çıktığı bir aydır Ramazan. İnşallah önümüzdeki yıllarda Ak Parti ve hep beraber belediye başkanlığını alır çok daha geniş katılımlı mahşeri cümbüşlü, eğlenceli, nice ramazanları hep birlikte beraber yaşarız. Bu vesile ile iftarımıza katıldığınız için şükranlarımı sunuyor 'Durmak yok yola devam' diyorum” dedi.

18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM