Savaş Çıkar mı?

.

3. Dünya savaşı çıkarsa eminim sebebi İsrail olacaktır.

            Doymak bilmeyen hırs ve vaat edilmiş topraklar saplantısı

            Amerika'yı yöneten güç Siyonizm. Giydiğimiz ayakkabıdan, içtiğimiz sigaraya, Coca Cola'dan hamburgerine kadar.Yani Ameri büyük bir dev ama bu devi yöneten beyin de Siyonist güçler.

            Paranın kaynağı bu güçlerin elinde.

            Bu zamanda en büyük güç para.Paranız varsa ülkeleri ve dünyayı yönetirsiniz.

            Bir ülkeyi askerle işgal edemezsiniz belki. Ancak ülkeyi yönetenleri parayla satın alabilirsiniz.

            Siyonizmin politikası da budur zaten. Kilit noktalara kendi adamını yerleştirebilmek.Bunu tarihin her aşamasında görebilmek mümkün.

           Osmanlı Padişahlarının önemli bir kısmının annesinin Musevi asıllı olduğunu tarihçiler yazıyor.Buna bir tesadüf gözüyle bakarsanız yanılırsınız.Ve başka bir şey.Yahudilik çocuğa anneden geçer.Eğer bir çocuğun babası Yahudi annesi başka bir ırka aitse onu kendilerinden saymazlar.Ancak anne Musevi olursa baba hangi ırka mensup olursa olsun sorun yoktur.Milliyetçilik duygusunun sınırlarını aşan ,katı kurallara bağlı bir ırkçılık örneğidir bu.

         Ancak her olayda olduğu gibi burada da genelleme yapmak doğru değil. Siyonizme karşı çıkan  İsrailliler de var.Onlar da bu Siyonist kıyımdan nasiplerini alıyorlar.

           Şimdi gelelim Mavi Marmara'ya.

          Ortaya çıkan sonuç,insanların hayatını kaybetmesi şaşırtıcı olmasın.

           İsrail dünyadaki en hukuk tanımaz, gözünü budaktan esirgemez ülkedir.Bu gemi yola çıkarken bunu mutlaka göz önünde bulundurmak gerekir.

           Katılıyorum  Başbakana .

           Her zaman barışın yanında olmak gerek.Ezilen insanlara yardım etmek gerek.Hukuksuzluğa dur  demek gerek.

           Ama ne Mısır,ne Suriye ,ne zengin Arap Ülkeleri ne Birleşmiş Milletler bu olaylara müdahil olmazken biz bu gerilimi niçin yaşıyoruz?

           Daha düne kadar İsrail'le Türkiye nerdeyse müttefikti.Anlayan varsa bana da anlatsın.

           Bu ülkede toprağa her gün şehitler verildiğini niçin TRT haberlerde geçiştiriveriyor.Niçin Başbakanımız, Hükümet ve de sayın muhalefet bu konuların üzerine gitmiyor.Yoksa sıradan bir olay mı sayıyorlar bunu.

         Başbakan işi gücü bırakıp İsrail'le Türkiye'nin başının belaya sokuyor.

          Evet Kılıçdaroğlu. Seni dinleyelim biraz.

          Artık yolsuzluk dosyalarını bırak.Onu partide başka milletvekilleri ele alsın.

           Açlık tokluk, işsizlik muhabbetine karnımız tok.

          Güneydoğu sorununu çözmek için ne yapacaksın?

          Her gün  şehit haberleri geliyor.Suya sabuna dokunacak mısın yoksa renk vermeyecek misin?

        Gerçekten halkın sesi. gözü kulağı olabilecek misin?        

          Bırak sıradan olmayı sıra dışı ol.

          Umutsuzluk olma umut ol.

          Bence Başbakan ne zaman AKP'nin oy kaybettiğini görse İsrail Filistin meselesini kaşıyor.

          Kılıçdaroğlu rüzgarı estikçe bakalım daha neler göreceğiz, yaşayacağız.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Köşe Yazıları Haberleri