Saruhanlı'da dolandırıcılık iddiası -Aldıkları 40 koyunun parasını ödemeyen 3 kişi gözaltına alındı

MANİSA Saruhanlı ilçesinde, satın almak için anlaştıkları 40 koyunu kamyona yükledikten sonra parasını ödemeyen 3 kişi gözaltına alındı.

MANİSA Saruhanlı ilçesinde, satın almak için anlaştıkları 40 koyunu kamyona yükledikten sonra parasını ödemeyen 3 kişi gözaltına alındı.

Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvuran M.C, 40 koyununu 11 bin liraya satın almak için anlaştıkları kişilerin, bin 800 lira peşinat vererek koyunları aldığını ve kalan miktarı ödemediğini bildirdi. M.C, parayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde koyunların küpe numaralarının devrinden sonra vereceğini söyleyen zanlıların, devir işleminden sonra yanlarında para olmadığını belirterek Akhisar'a gelmesini istediklerini, durumlarından şüphelendiğini kaydetti.

M.C'nin verdiği bilgiler üzerine harekete geçen jandarma, U.S, H.S ve C.S'yi, koyunları yükledikleri kamyonla ilçe yakınında durdurdu. Yapılan incelemede, şüphelilerin benzer şekilde dolandırıcılık suçu işlediği belirlendi.

Gözaltına alınan 3 kişinin sorgularının sürdüğü, işlemlerinin ardından Saruhanlı Adliyesi'ne sevk edilecekleri bildirildi

Muhabir: Muammer Kökcüoğlu / Serdar Yılmaz

Yayıncı: Ramazan Ercan

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri