Saruhanlı'dan kısa kısa

Polis ve jandarma ekipleri, üzüm üreticilerini hırsızlığa karşı uyardı

Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki üzüm üreticileri, hasattan sonra kurutulması amacıyla arazilere serilen üzümlerin başıboş bırakılmaması konusunda hırsızlığa karşı uyarıldı.

Arazilere serilen üzümlerin kuruma süresi boyunca gözetim altında tutulması, üreticilerin özellikle geceleri serginin başından ayrılmamaları ve şüpheli bir durumda 156 Jandarma ya da 155 Polis İmdat Hattı'nı aramaları istendi.

- 8 ayda 26 araç trafikten men edildi

Saruhanlı Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, ilçede yılın ilk 8 ayında 4 bin aracın kontrol edildiğini, 26 aracın trafikten men edildiğini söyledi.

Balaban, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen araç sürücülerine ise ilk 8 ayda toplam 116 bin liralık ceza kesildiğini, cezaların büyük kısmının ehliyetsiz ve alkollü araç kullanılması nedeniyle kesildiğini kaydetti.

İlçenin güvenliğini sağlamak için asayiş ve trafik uygulamalarını düzenli olarak sürdürdüklerini belirten Balaban, amaçlarının ceza yazmak değil kanunları uygulamak olduğunu ifade etti.

Muhabir: Turgay Duyar
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI