Sarıgöl'de Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği

MANİSA Sarıgöl'de İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri düzenlendi.

MANİSA Sarıgöl'de İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri düzenlendi.

Sarıgöl Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma etkinlikleri, Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Törende Mehmet Akif Ersoy'un Hayatı, kişiliği ve İstiklal Marşı'nı yazdığı yıllara ait hatıraları Edebiyat Öğretmeni Hamza İlhan tarafından izleyicilere anlatıldı.

Mehmet Akif Ersoy konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan öğrencilerin eserlerini okuduğu etkinlik kapsamında Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "12 Mart" isimli oratoryo sunuldu.

Etkinlikleri Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Savaş Muratoğlu da izledi.

Muhabir: Mehmet Akif Sarıhan

Yayıncı: Tolga Albay

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri