"Sarı Meleklere" destek zamanı

Hakan Dinçay, Kadınlar CEV Kupası'nda Bank PBS Fakro takımını rövanşta yeneceklerini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün voleybol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Dinçay, Kadınlar CEV Kupası finali ilk maçında deplasmanda yenildikleri Polonya'nın Bank PBS Fakro takımını İstanbul'daki rövanşta taraftarlarının desteğiyle geçerek, kupayı kazanacaklarına inandığını söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Dinçay, ilk maçta avantaj elde edemediklerini belirterek, "İkinci sette 24-20'den verilmeyecek seti verdik. O seti alsaydık, belki maçı 3-1 kazanacaktık. Ancak olmadı. Bazen top da istemiyor, aksilikler oluyor. İstanbul'da kazanıp, kupayı müzemize getirmek istiyoruz" diye konuştu.

İstanbul'da 2 Mart Cumartesi günü yapacakları maçta Fenerbahçeli taraftarlardan salonu doldurmasını isteyen Dinçay, şöyle devam etti:

"Bütün beklentimiz İstanbul'daki rövanşta salonun dolması. Taraftarımızın 'Sarı Meleklere' sahip çıkması lazım. Bu takım dünya ve Avrupa şampiyonu olmuş bir takım. Şimdi de Avrupa'nın en büyük ikinci kupasını ülkemize ve kulübümüze getirmek için mücadele ediyor. En büyük desteği olan taraftarının arkasında olması lazım. Bank PBS Fakro takımını yenebilecek güçteyiz. İstanbul'da taraftarımızın desteğiyle maçı kazanıp, 'altın set'te kupayı kaldıracağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri