Sanat Her Yerde

Marmaris Kalimerhaba Derneği 15 Nisan Dünya Sanat Günü’nde ilginç bir proje hazırlayarak sanatı halkla buluşturma kampanyasını başlattı.

Kalimerhaba Derneği Başkanı Selma Sonat Ankara “ Bugüne değin açtığımız sergilerle yüz bin yaşayanı olan Marmaris’te her sergide karşılaştığımız, sadece iki yüz kişilik bir seçkinler topluluğuna ulaşabiliyoruz. 


Halbuki sanat toplumun her kesimi, her bir bireyi tarafından içselleştirilmesi ve yansıtılması gereken bir olgudur.  
Bunun için öncelikle herkesin sanatla tanışması adına bu yıl sanatı zaten sürekli sergileme yaptığımız  galerilerin de  dışına  çıkartarak  halkın yoğun olduğu kamu, kurumsal ve açık alanlarda sergileme çalışmalarına başladık.
Bu konuda Kaymakamlık, Belediye, Odalar, Milli Eğitim, Hastaneler, AVM ler,  Spor ve Turistik Tesisler nezdinde girişimlerde bulunduk. Kendilerinden olumlu yanıt aldığımız sanata duyarlı kamu kurumlarına ve özel işletmelere birer şövalede ikişer orijinal resim zimmetleyerek,
 15 – 30 Nisan tarihleri arasında mekanlarında  sergilenmeleri konusunda destek vereceğiz.
Bu girişimimizin bu yıldan itibaren gelenekselleşerek sanatın kitlelere yayılmasını   ve sanat eserleri izleyicilerinin çoğalmasını diliyoruz.” Dedi.
Haber Merkezi

Not: Etkinliğe iki eseri ile katılmak isteyen sanatçılar  Kalimerhaba Derneğine ; özgeçmişleri, eser ve kendi fotoğrafları ile baş vurabilirler. 
Bilgi için: 0(532)3148838

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI