Salihli'de trafik kazası: 1 yaralı -Ahmetli Kaymakamı Güler'in kullandığı otomobile tır çarptı, Gürel'in eşi yaralandı

MANİSA Salihli'de, Ahmetli İlçe Kaymakamı Fuat Gürel'in kullandığı otomobile tır çarptı, kaymakamın eşi hafif yaralandı.

MANİSA Salihli'de, Ahmetli İlçe Kaymakamı Fuat Gürel'in kullandığı otomobile tır çarptı, kaymakamın eşi hafif yaralandı.

Ahmetli'den Salihli istikametine giden Ahmetli Kaymakamı Fuat Gürel'in kullandığı 06 FG 288 plakalı otomobile, aynı yönde seyreden bir tır arkadan çaptı.

Gürel'in kullandığı otomobil yoldan çıkarken, Kaymakam Gürel'in eşi Özlem Gürel hafif yaralandı.

Özlem Gürel olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaymakam Gürel, gazetecilere yaptığı açıklamada, tırın kendisini solladığı sırada çarptığını belirterek, "Bunun neticesinde önce karşı şeride geçtim daha sonra tarlaya savruldum. Eşimin sırtında hafif bir ağrı mevcut. Bunun dışında ciddi bir yaralanma söz konusu değil" dedi.

Muhabir: Çetin Karabıyık / Ali Korkmaz

Yayıncı: Serdar Yılmaz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri